Nederlands English

Birgitte Brink, How 2 B Organized

Chris is onbetaalbaar! 
Hij heeft voor mij een prachtige bedrijfsnaam en dito logo bedacht. Het knappe vind ik dat hij heel goed luistert naar mijn wensen en die weet te vertalen naar een huisstijl die voelt als thuiskomen. En Chris heeft (niet onbelangrijk) een goed gevoel voor humor.

bruno langer, bierbrouwer

Ik heb Chris Beresford begin jaren ‘90 leren kennen als een vakman en een ontzettende perfectionist. Als directeur van Indugas en later van Gascare was ik mede verantwoordelijke voor de communicatie.
Ik zocht een bureau waarmee ik mijn ideeën kon uitwerken. Chris bleek de creatieve geest die ik zocht en samen waren we uitstekend in staat die ideeën perfect uit te werken. 
Chris is niet snel tevreden en weet altijd alles beter! Het kán ook altijd beter en, zeker achteraf, heeft hij vaak gelijk gekregen. Hij levert ideeën die leiden tot prima communicatie. Van billboard tot eindejaarsgeschenk en van huisstijl tot brochure. 
Chris maakt van iedere opdracht een klein feestje.
Het lag dus voor de hand om Chris te vragen creatief mee te denken over de lancering van mijn eigen biermerk. Hij was mede verantwoordelijk voor de campagne en voor zijn etiketontwerp heeft hij een nominatie ontvangen. 
Een leven zonder Chris is inmiddels lastig voor te stellen want Chris en ik zijn dikke vrienden geworden.

Hugo Timmers, TimTimm

Ik werk al een aantal jaar met Chris Beresford samen.
Wat ik het meest opvallend vind aan Chris is zijn altijd kritische blik en ongeëvenaarde precisie. Je kunt van hem op-aan en ook heeft hij een enorm netwerk.
Ik leg met alle vertrouwen mijn communicatie in handen van het nieuwe Grey For Colour.

Jan Kieft, Nova Era

Chris Beresford literally stepped into my shoes to get a precise feeling of my communication challenge before coming up with a really creative and effective solution. With the compliments of my clients!