Nederlands English

Bokabox kwartetspel

Grey For Colour ondersteunt Bokabox bij het ontwikkelen van leersystemen voor basisscholen. Met dit verkeerskwartetspel wil Bokabox de aandacht vragen voor Bokabox Verkeer.

Hotel Noordzee, Katwijk aan Zee

Voor Hotel Noordzee heeft Grey For Colour veel werk verzet. De huisstijl heeft een facelift gekregen en de website is grondig aangepakt. Vooral qua snelheid en gebruiksvriendelijkheid zijn er grote stappen gemaakt en is dit digitale communicatie middel klaar voor de toekomst. Ook de nieuwe folders en brochure staan klaar in de doos om gasten te overtuigen.


MoreAmore Condooms

Voor MoreAmore Condooms, glijmiddelen en Gifts maakt Grey For Colour met enige regelmaat grappige, smedige en soms brutale uitingen. Opvallende web-ad's die het Kleine Nederlandse merk via Social Media bij de jeugd op de kaart moeten zetten.

Uitvaartonderneming Schellingerhout

Voor Schellingerhout uitvaartondernemingen bedacht Grey For Colour een corporate campagne die in 2013 van start zal gaan. Uitvaartonderneming Schellingerhout levert maatwerk in uitvaarten en helpt met veel kennis en ervaring de wensen van de overledenen te realiseren en steun te bieden aan de nabestaande.
Mijn uitvaart, mijn manier.


Ton van Bemmelen Sports

Ton van Bemmelen Sports is de nieuwe sponsor van de Road Runners. De hardloop club van Leiden. Om met alle leden eens persoonlijk in contact te komen geeft Ton van Bemmelen Sports de lopers een interessante korting. Grey For Colour is voor Ton van Bemmelen de vaste leverancier van kleur.

Van Berge Henegouwen Installaties

Voor Van Berge Henegouwen Installaties maakt Grey For Colour met enige regelmaat brochures en naslagwerken. Hierboven ziet u de Track Record brochure van Van Berge Henegouwen met meer dan 100 wapenfeiten. Van Berge Henegouwen Installaties voorziet luxe jachten van communicatie-, beveiliging- en entertainment systemen.